Gå til oversigt

18. december 2019

Arbejde på byggepladsen omkring jul og nytår

Der vil ikke blive arbejdet på Tuborg Syd mandag den 23. december. Heller ikke mellem jul og nytår vil der blive arbejdet. Entreprenørerne er således først tilbage på byggepladsen torsdag den 2. januar 2020.

 

Da Hellerup Skole holder lukket til mandag den 6. januar, bliver spærretiden for tung trafik på Dessaus Boulevard ophævet torsdag den 2. januar og fredag den 3. januar. Mandag den 6. januar, hvor børn og voksne igen færdes på vejene omkring skolen, træder spærretiden i kraft ganske som sædvanligt – det vil sige mellem kl. 07.30-08.30 og kl. 14.00-15.00 mandage til fredage.

 

Derudover er vi glade for at kunne meddele, at byggeriet skrider frem efter planen. Det betyder blandt andet, at monteringen af elementer på Bakkedraget forventes afsluttet i starten af februar 2020.

 

Sidst men ikke mindst ønsker holdet bag Tuborg Syd-byggeriet en glædelig jul og et godt nytår til alle.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere