Gå til oversigt

18. december 2019

Arbejde på byggepladsen omkring jul og nytår

Der vil ikke blive arbejdet på Tuborg Syd mandag den 23. december. Heller ikke mellem jul og nytår vil der blive arbejdet. Entreprenørerne er således først tilbage på byggepladsen torsdag den 2. januar 2020.

 

Da Hellerup Skole holder lukket til mandag den 6. januar, bliver spærretiden for tung trafik på Dessaus Boulevard ophævet torsdag den 2. januar og fredag den 3. januar. Mandag den 6. januar, hvor børn og voksne igen færdes på vejene omkring skolen, træder spærretiden i kraft ganske som sædvanligt – det vil sige mellem kl. 07.30-08.30 og kl. 14.00-15.00 mandage til fredage.

 

Derudover er vi glade for at kunne meddele, at byggeriet skrider frem efter planen. Det betyder blandt andet, at monteringen af elementer på Bakkedraget forventes afsluttet i starten af februar 2020.

 

Sidst men ikke mindst ønsker holdet bag Tuborg Syd-byggeriet en glædelig jul og et godt nytår til alle.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

28. juni 2021

Juni – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Landskabsarbejder følger planen Landskabsarbejderne skrider fint frem, og selvom der går et par år, før alt er vokset helt til og fremstår som planlagt...

Læs mere

30. marts 2021

Marts – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Igen adgang til KDY-bryggen fra april Den 1. april åbner vi for adgang til KDY-bryggen, så det igen bliver muligt at gå tur langs havnen...

Læs mere

16. december 2020

December – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Sammen med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår følger her en status for aktiviteterne på byggepladsen.

Læs mere