Gå til oversigt

06. marts 2017

Badebroen på Tuborg Syd-grunden midlertidigt afspærret

Badebroen på Tuborg Syd-grunden midlertidigt afspærret

På Tuborg Syd-grunden er entreprenøren i gang med at samle den nye del af Lynetteledningen. I det dårlige vejr har en del af ledningen imidlertid revet sig løs og ligger nu langs kysten under vandlinjen. Her er ledningen forsvarligt fastgjort.

Placeringen under vandet betyder imidlertid, at ledningen er vanskelig at se for de badende, og derfor er det forbundet med en risiko at benytte badebroen. Det er baggrunden for, at badebroen midlertidigt er afspærret.

Hvis vejret tillader det, forventer entreprenøren at flytte ledningen onsdag den 8. marts, så man igen kan benytte badebroen.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere