Gå til oversigt

09. maj 2017

Cykel- og gangsti lukkes i næste uge

Cykel- og gangsti lukkes i næste uge

Cykel- og gangstien på tværs af Tuborg Syd-grunden lukkes i midten af næste uge.

Som vi har fortalt tidligere, sker dette, fordi Danicas grund syd for Hellerup Skole bliver omdannet til byggepladsareal. Vi gør for god ordens skyld opmærksom på, at der ikke vil være offentlig adgang til byggepladsarealet – hverken for gående, cyklister eller bilister.

Gang- og cykelstien bliver genetableret, når byggeri og landskab på Tuborg Syd-grunden er færdigetableret. I mellemtiden henvises cyklister og gående til at benytte det offentlige vejnet og i stedet gå eller køre ad Strandøre og Strandvejen. Denne rute vil blive markeret med skilte.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere