Gå til oversigt

08. november 2016

Det videre arbejde på Tuborg Syd grunden

Det videre arbejde på Tuborg Syd grunden

Træfældningen er foreløbig afsluttet

Som vi skrev om i sidste nyhedsbrev, var det af hensyn til ledningsarbejdet på Tuborg Syd-grunden nødvendigt at fælde udvalgte træer og buske på grundens sydvestlige hjørne. Dette arbejde blev udført den 31. oktober, mens oprydningen skete dagen efter. 

Det vil stadig være nødvendigt at fælde enkelte træer på arealet Ved Eltham, men disse fældes først, når det bliver nødvendigt af hensyn til anlægsarbejdet. 

Der opsættes hegn ind mod Ny Hellerup Skole

Der bliver sat et pladehegn op mellem byggepladsen på Tuborg Syd-grunden og Ny Hellerup Skole. Pladehegnet vil bestå af stolper og krydsfiner, og det vil være 2,5 meter højt. 

 

 

Opsætningen starter omkring den 10. november, og hegnet bliver stående, så længe ledningsomlægningerne står på, og formentligt også mens der bygges boliger syd for skolen. Hegnets placering kan ses på kortet herover.

Geotekniske boringer påbegyndes 

Inden for den næste måned skal der udføres geotekniske boringer ca. 500 meter syd for Tuborg Syd-grunden. Som der fremgår af kortet herunder, så kommer arbejdet til at foregå ved Strandvænget i området foran ro- og sejlklubbernes klubhuse.

 

 

Boringerne foregår ved, at en lille lastbil med en borerig borer huller i jorden og sætter et pejlerør i hullet for at måle blandt andet grundvandets niveau. Selve borearbejdet vil vare et par dage, og derefter vil der blive foretaget målinger i en periode på ca. 2 uger.  Formålet med de geotekniske boringer er at afdække jordens beskaffenhed og grundvandets niveau i området. 

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

29. juni 2020

Juni 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid for tung trafik ophævet i sommerferien Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00....

Læs mere

15. maj 2020

Maj 2020 – seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid midlertidigt ændret pga. Corona Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00. Spærretiden er indført, så...

Læs mere

03. april 2020

April 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spunsarbejder for Kysthus 1 og 2 NCC planlægger at igangsætte optrækning af den spuns, der er placeret langs p-kælderen ved Kysthus 1 og 2 i uge 16 – det vil sige...

Læs mere