Gå til oversigt

07. februar 2020

Februar 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid for tung trafik ophæves i vinterferien

Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07.30-08.30 og kl. 14.00-15.00. Spærretiden er indført, så tung trafik ikke kører ind og ud af byggepladsen på Tuborg Syd på de tidspunkter, hvor mange af Hellerup Skoles elever færdes i området.

I uge 7 holder skolen vinterferie, så fra mandag den 10. februar til fredag den 14. februar 2020 ophæves spærretiden for tung trafik.

Vognmændene er oplyst om, at chaufførerne skal udvise særlig agtpågivenhed, fordi skolens fritidsordning holder åbent, hvorfor der stadig kan være børn i området.

Mandag den 17. februar træder spærretiden for tung trafik igen i kraft.

 

Bakkedraget

Byggeriet på Bakkedraget har nået en stor milepæl: Det sidste betonelement er monteret, og derved er byggeriets samlede bygningskrop etableret, og man kan nu se bygningens volumen.

Den første af de tre blokke, som byggeriet består af, er lukket, og de indvendige arbejder er i gang. Også de udvendige murede facader er nået langt. Byggeriet følger derved planen og forventes taget i brug efter sommeren 2021.

 

Kysthus 1 og 2

Også byggeriet på Kysthus 1 og 2 følger planen. Dækelementerne over stueetagen på Kysthus 1 er monteret, og efter en kompliceret montageperiode i kælder og stueetage vil byggeriet nu tage fart, så alle 13 etager på Kysthus 1 står færdige i løbet af sommerferien.

Kysthus 2 er ligeledes godt i gang med betonarbejderne i kælderen. Konstruktionerne er her meget komplicerede, fordi byggeriet ender med at stå direkte i vandet. Som det gjaldt for Kysthus 1, vil montagen af Kysthus 2 tage fart, ligeså snart stueetagen er monteret.

Råhuset til P-kælderen til Kysthus 1 og 2 er færdig.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

28. juni 2021

Juni – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Landskabsarbejder følger planen Landskabsarbejderne skrider fint frem, og selvom der går et par år, før alt er vokset helt til og fremstår som planlagt...

Læs mere

30. marts 2021

Marts – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Igen adgang til KDY-bryggen fra april Den 1. april åbner vi for adgang til KDY-bryggen, så det igen bliver muligt at gå tur langs havnen...

Læs mere

16. december 2020

December – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Sammen med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår følger her en status for aktiviteterne på byggepladsen.

Læs mere