Gå til oversigt

18. januar 2017

Flere aktiviteter i januar

Der opstilles mandskabsskur på Tuborg Havns sydmole 

I sidste uge orienterede vi om, at gravearbejdet på bunden af Øresund uden for bølgebryderen ved Tuborg Nord ville gå i gang. I den forbindelse bliver der i denne uge opstillet et mandskabsskur til medarbejderne på vandet, så de kan komme på land og ind i varmen i deres pauser.

 

Prøvegravning, spuns og byggegrube ved Strandvænget

Vi har tidligere orienteret om, at der skal etableres en ny ventil på spildevandsledningen ‘Lynetteledningen’ ved Strandvænget i området foran ro- og sejlklubbernes klubhuse.

Arbejdet med prøvegravning finder sted i denne uge. Prøvegravning er nødvendigt for at lokalisere den eksisterende lednings præcise placering, så spuns og udgravning placeres korrekt i forhold til ledningen.

I næste uge efter prøvegravningen vibreres en spuns ned omkring den kommende byggegrube, hvorefter jorden graves op og køres bort. Jordarbejdet vil finde sted i uge 5 og medfører typisk lidt spildt jord på kørevejene, men entreprenøren sørger for, at det bliver fejet bort.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

28. juni 2021

Juni – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Landskabsarbejder følger planen Landskabsarbejderne skrider fint frem, og selvom der går et par år, før alt er vokset helt til og fremstår som planlagt...

Læs mere

30. marts 2021

Marts – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Igen adgang til KDY-bryggen fra april Den 1. april åbner vi for adgang til KDY-bryggen, så det igen bliver muligt at gå tur langs havnen...

Læs mere

16. december 2020

December – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Sammen med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår følger her en status for aktiviteterne på byggepladsen.

Læs mere