Gå til oversigt

11. juli 2016

Geotekniske boringer

Arbejde med at gøre grunden klar til byggeriet indledes med geotekniske boringer, som påbegyndes nu og udføres frem til 15. juli 2016.

De geotekniske boringer i Øresund, der skal forberede arbejdet med omlægningen af trykledning i Øresund samt for bygninger, der placeres udover den nuværende kystledning er planlagt til august 2016.

Det er planen, at der etableres arbejdsplads på området i løbet af august, men det egentlige anlægsarbejde påbegyndes tidligst ultimo september.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere