Gå til oversigt

22. marts 2017

Gravearbejde og jordtransport ved pumpestationen i Tuborg Nord

Gravearbejde og jordtransport ved pumpestationen i Tuborg Nord

Entreprenøren er i gang med at grave ud på det sidste stykke ind mod pumpestationen i Tuborg Nord. Her skal den nye Lynetteledning føres helt ind til pumpestationen for at blive koblet sammen med den eksisterende del af Lynetteledningen.

Gravearbejdet betyder, at der køres jord væk fra området, fordi der ikke er plads til at oplagre det på pladsen omkring pumpehuset. Jordtransporten kan medføre, at der spildes jord på de nærliggende veje, men entreprenøren sørger løbende for at feje efter sig.

Gravearbejdet ved pumpestationen forventes afsluttet i starten af næste uge.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere