Gå til oversigt

09. december 2016

Ingen byggeaktivitet i julen

Fra den 24. december 2016 til og med den 1. januar 2017 holder entreprenøren juleferie, så i den periode vil der være stille på byggepladsen.

Et byggepladsskilt med navne på de virksomheder, der arbejder på Tuborg Syd-byggeriet, vil blive stillet op ved rundkørslen mellem Phillip Heymanns Alle og Dessaus Boulevard. Det vil ske enten umiddelbart før juleferien eller lige efter nytår. 

Aktivitet i januar

Vi har tidligere fortalt, at den store spildevandsledning, Lynetteledningen, som skal lægges om rundt om havneløbet for Tuborg Havn, skulle samles på den syd-vestlige del af byggegrunden ved Hellerup Skole i Tuborg Syd.

Imidlertid har entreprenøren nu besluttet at benytte et andet sted i Københavns Havn til at samle den store havledning og søsætte den. Derfra slæbes den til Tuborg Nord ud for byggegrunden, før den skal sænkes ned på havbunden. 

Beslutningen om at flytte arbejdet med samling af spildevandsledningen og ballastklodserne til et andet sted betyder, at trafikbelastningen med tung trafik omkring Ny Hellerup Skole reduceres væsentligt, og byggepladsstøjen forbundet med dette arbejde undgås.

Ledningen vil blive transporteret fra Københavns Havn til Tuborg Syd i starten af 2017. Transporten vil ske om natten for at tage hensyn til anden sejlads i Københavns Havn. Arbejdet ud for Tuborg Syd-byggegrunden vil finde sted i dagtimerne. Nærmere oplysning om tidspunktet følger senere.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

28. juni 2021

Juni – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Landskabsarbejder følger planen Landskabsarbejderne skrider fint frem, og selvom der går et par år, før alt er vokset helt til og fremstår som planlagt...

Læs mere

30. marts 2021

Marts – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Igen adgang til KDY-bryggen fra april Den 1. april åbner vi for adgang til KDY-bryggen, så det igen bliver muligt at gå tur langs havnen...

Læs mere

16. december 2020

December – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Sammen med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår følger her en status for aktiviteterne på byggepladsen.

Læs mere