Gå til oversigt

09. december 2016

Ingen byggeaktivitet i julen

Fra den 24. december 2016 til og med den 1. januar 2017 holder entreprenøren juleferie, så i den periode vil der være stille på byggepladsen.

Et byggepladsskilt med navne på de virksomheder, der arbejder på Tuborg Syd-byggeriet, vil blive stillet op ved rundkørslen mellem Phillip Heymanns Alle og Dessaus Boulevard. Det vil ske enten umiddelbart før juleferien eller lige efter nytår. 

Aktivitet i januar

Vi har tidligere fortalt, at den store spildevandsledning, Lynetteledningen, som skal lægges om rundt om havneløbet for Tuborg Havn, skulle samles på den syd-vestlige del af byggegrunden ved Hellerup Skole i Tuborg Syd.

Imidlertid har entreprenøren nu besluttet at benytte et andet sted i Københavns Havn til at samle den store havledning og søsætte den. Derfra slæbes den til Tuborg Nord ud for byggegrunden, før den skal sænkes ned på havbunden. 

Beslutningen om at flytte arbejdet med samling af spildevandsledningen og ballastklodserne til et andet sted betyder, at trafikbelastningen med tung trafik omkring Ny Hellerup Skole reduceres væsentligt, og byggepladsstøjen forbundet med dette arbejde undgås.

Ledningen vil blive transporteret fra Københavns Havn til Tuborg Syd i starten af 2017. Transporten vil ske om natten for at tage hensyn til anden sejlads i Københavns Havn. Arbejdet ud for Tuborg Syd-byggegrunden vil finde sted i dagtimerne. Nærmere oplysning om tidspunktet følger senere.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

29. juni 2020

Juni 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid for tung trafik ophævet i sommerferien Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00....

Læs mere

15. maj 2020

Maj 2020 – seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid midlertidigt ændret pga. Corona Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00. Spærretiden er indført, så...

Læs mere

03. april 2020

April 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spunsarbejder for Kysthus 1 og 2 NCC planlægger at igangsætte optrækning af den spuns, der er placeret langs p-kælderen ved Kysthus 1 og 2 i uge 16 – det vil sige...

Læs mere