Gå til oversigt

09. december 2016

Ingen byggeaktivitet i julen

Fra den 24. december 2016 til og med den 1. januar 2017 holder entreprenøren juleferie, så i den periode vil der være stille på byggepladsen.

Et byggepladsskilt med navne på de virksomheder, der arbejder på Tuborg Syd-byggeriet, vil blive stillet op ved rundkørslen mellem Phillip Heymanns Alle og Dessaus Boulevard. Det vil ske enten umiddelbart før juleferien eller lige efter nytår. 

Aktivitet i januar

Vi har tidligere fortalt, at den store spildevandsledning, Lynetteledningen, som skal lægges om rundt om havneløbet for Tuborg Havn, skulle samles på den syd-vestlige del af byggegrunden ved Hellerup Skole i Tuborg Syd.

Imidlertid har entreprenøren nu besluttet at benytte et andet sted i Københavns Havn til at samle den store havledning og søsætte den. Derfra slæbes den til Tuborg Nord ud for byggegrunden, før den skal sænkes ned på havbunden. 

Beslutningen om at flytte arbejdet med samling af spildevandsledningen og ballastklodserne til et andet sted betyder, at trafikbelastningen med tung trafik omkring Ny Hellerup Skole reduceres væsentligt, og byggepladsstøjen forbundet med dette arbejde undgås.

Ledningen vil blive transporteret fra Københavns Havn til Tuborg Syd i starten af 2017. Transporten vil ske om natten for at tage hensyn til anden sejlads i Københavns Havn. Arbejdet ud for Tuborg Syd-byggegrunden vil finde sted i dagtimerne. Nærmere oplysning om tidspunktet følger senere.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere