Gå til oversigt

10. februar 2017

Jordarbejde ved Strandvænget fortsætter de kommende uger

Jordarbejde ved Strandvænget fortsætter de kommende uger

Grundvandssænkningen er nu sat i gang i byggegruben ved Strandvænget, hvor der skal etableres en ventil på Lynetteledningen.

Gravearbejdet vil finde sted i næste uge, og det bliver dels udført med den gravemaskine, som har været på stedet hidtil, og dels en lille gravemaskine, der sænkes ned i hullet for at grave ud dybere nede i hullet.  Dette arbejde medfører typisk lidt spildt jord på kørevejene, når jorden køres væk, men entreprenøren sørger for, at det bliver fejet bort hver dag.

I slutningen af uge 7 hænges den store spildevandsledning op i de stålbjælker, der er sat op på indersiden af spunsjernene, så gravearbejdet og støbearbejdet under ledningen kan finde sted i uge 8.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere