Gå til oversigt

29. juni 2020

Juni 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid for tung trafik ophævet i sommerferien

Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00.

På grund af Corona har morgen-spærretiden dog ligget mellem kl. 7:55 og 9:00 i den seneste tid. Spærretiden er indført, så tung trafik ikke kører ind og ud af byggepladsen på Tuborg Syd på de tidspunkter, hvor mange af Hellerup Skoles elever færdes i området.

Imidlertid ophæves spærretiden, mens der er sommerferie på Hellerup Skole. Det vil sige fra mandag den 29. juni til og med fredag den 7. august.

Mandag den 10. august træder spærretiden igen i kraft. Til den tid forventer vi, at det vil være den normale spærretid både morgen og eftermiddag, der gælder igen.

 

Status for arbejder på byggepladsen

Byggearbejderne forløber planmæssigt både på Bakkedraget ved Hellerup Skole og på Kysthus 1 og 2 ved Tuborg Havnepark.

På Bakkedraget er alle facadepartier ved at være monteret, og tagene er ligeledes næsten færdige, så der er nu et tæt hus. I de første opgange er de indvendige arbejder tæt på færdige.

På Kysthus 1 og 2 er begge huse nu oppe i deres fulde højde, og entreprenøren er i gang med montage af de sidste betonelementer. Det betyder, at kranerne tages ned over sommeren. Efter sommerferien starter murarbejderne. Indvendige arbejder er ligeledes godt i gang.

 

Aktiviteter på byggepladsen i feriesæsonen

De igangværende byggearbejder fortsætter på begge byggefelter henover sommeren. Eventuelle gener vil derfor også være på niveau med dem, som naboer har kunnet opleve de seneste måneder. Der er således ikke planlagt hverken ramning eller særligt støvende arbejder henover sommeren.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

28. juni 2021

Juni – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Landskabsarbejder følger planen Landskabsarbejderne skrider fint frem, og selvom der går et par år, før alt er vokset helt til og fremstår som planlagt...

Læs mere

30. marts 2021

Marts – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Igen adgang til KDY-bryggen fra april Den 1. april åbner vi for adgang til KDY-bryggen, så det igen bliver muligt at gå tur langs havnen...

Læs mere

16. december 2020

December – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Sammen med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår følger her en status for aktiviteterne på byggepladsen.

Læs mere