Gå til oversigt

26. januar 2017

Lynetteledningen monteres med ballastklodser på byggepladsen

Lynetteledningen monteres med ballastklodser på byggepladsen

I starten af december orienterede vi om, at Lynetteledningen ville blive samlet et sted i Københavns Havn og sejlet til Hellerup for at blive sænket ned på havbunden. 

Inden ledningen sænkes ned i havet, skal den monteres med ballastklodser af beton. Dette arbejde går nu i gang og vil foregå på byggegrunden.

Ballastklodserne skal sikre, at ledningen bliver under vand – også når den er tom. Denne del af arbejdet kommer til at foregå på byggegrunden sydøst for Tuborg Havnepark. Hertil ankommer ledningen i tre længder af 220 meter, som trækkes på land en for en. Til at montere ballastklodserne benyttes en lille kran.

Der bliver etableret et smalt, indhegnet arbejdsområde langs vandet fra Tuborg Havnepark og ned til badebroen. Stien langs vandet vil blive lukket, mens samlearbejdet står på frem til og med uge 11.

Ballastklodserne kommer til arbejdsområdet på lastbiler, som vil køre ind fra Tuborgvej og ankomme via Phillip Heymans Alle nordfra og videre via rundkørslen ved Hellerup Skole til stien langs vandet. Stien vil blive benyttet som adgangsvej til arbejdsområdet, og chaufførerne vil have stort fokus på de bløde trafikanter, herunder også eventuelle hundeluftere og vinterbadere. Hovedparten af transporterne til pladsen vil ske i løbet af næste uge, hvor i alt ca. 25 lastbiler vil køre til og fra området.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

28. juni 2021

Juni – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Landskabsarbejder følger planen Landskabsarbejderne skrider fint frem, og selvom der går et par år, før alt er vokset helt til og fremstår som planlagt...

Læs mere

30. marts 2021

Marts – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Igen adgang til KDY-bryggen fra april Den 1. april åbner vi for adgang til KDY-bryggen, så det igen bliver muligt at gå tur langs havnen...

Læs mere

16. december 2020

December – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Sammen med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår følger her en status for aktiviteterne på byggepladsen.

Læs mere