Gå til oversigt

26. januar 2017

Lynetteledningen monteres med ballastklodser på byggepladsen

Lynetteledningen monteres med ballastklodser på byggepladsen

I starten af december orienterede vi om, at Lynetteledningen ville blive samlet et sted i Københavns Havn og sejlet til Hellerup for at blive sænket ned på havbunden. 

Inden ledningen sænkes ned i havet, skal den monteres med ballastklodser af beton. Dette arbejde går nu i gang og vil foregå på byggegrunden.

Ballastklodserne skal sikre, at ledningen bliver under vand – også når den er tom. Denne del af arbejdet kommer til at foregå på byggegrunden sydøst for Tuborg Havnepark. Hertil ankommer ledningen i tre længder af 220 meter, som trækkes på land en for en. Til at montere ballastklodserne benyttes en lille kran.

Der bliver etableret et smalt, indhegnet arbejdsområde langs vandet fra Tuborg Havnepark og ned til badebroen. Stien langs vandet vil blive lukket, mens samlearbejdet står på frem til og med uge 11.

Ballastklodserne kommer til arbejdsområdet på lastbiler, som vil køre ind fra Tuborgvej og ankomme via Phillip Heymans Alle nordfra og videre via rundkørslen ved Hellerup Skole til stien langs vandet. Stien vil blive benyttet som adgangsvej til arbejdsområdet, og chaufførerne vil have stort fokus på de bløde trafikanter, herunder også eventuelle hundeluftere og vinterbadere. Hovedparten af transporterne til pladsen vil ske i løbet af næste uge, hvor i alt ca. 25 lastbiler vil køre til og fra området.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere