Gå til oversigt

26. januar 2017

Lynetteledningen monteres med ballastklodser på byggepladsen

Lynetteledningen monteres med ballastklodser på byggepladsen

I starten af december orienterede vi om, at Lynetteledningen ville blive samlet et sted i Københavns Havn og sejlet til Hellerup for at blive sænket ned på havbunden. 

Inden ledningen sænkes ned i havet, skal den monteres med ballastklodser af beton. Dette arbejde går nu i gang og vil foregå på byggegrunden.

Ballastklodserne skal sikre, at ledningen bliver under vand – også når den er tom. Denne del af arbejdet kommer til at foregå på byggegrunden sydøst for Tuborg Havnepark. Hertil ankommer ledningen i tre længder af 220 meter, som trækkes på land en for en. Til at montere ballastklodserne benyttes en lille kran.

Der bliver etableret et smalt, indhegnet arbejdsområde langs vandet fra Tuborg Havnepark og ned til badebroen. Stien langs vandet vil blive lukket, mens samlearbejdet står på frem til og med uge 11.

Ballastklodserne kommer til arbejdsområdet på lastbiler, som vil køre ind fra Tuborgvej og ankomme via Phillip Heymans Alle nordfra og videre via rundkørslen ved Hellerup Skole til stien langs vandet. Stien vil blive benyttet som adgangsvej til arbejdsområdet, og chaufførerne vil have stort fokus på de bløde trafikanter, herunder også eventuelle hundeluftere og vinterbadere. Hovedparten af transporterne til pladsen vil ske i løbet af næste uge, hvor i alt ca. 25 lastbiler vil køre til og fra området.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

29. juni 2020

Juni 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid for tung trafik ophævet i sommerferien Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00....

Læs mere

15. maj 2020

Maj 2020 – seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid midlertidigt ændret pga. Corona Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00. Spærretiden er indført, så...

Læs mere

03. april 2020

April 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spunsarbejder for Kysthus 1 og 2 NCC planlægger at igangsætte optrækning af den spuns, der er placeret langs p-kælderen ved Kysthus 1 og 2 i uge 16 – det vil sige...

Læs mere