Gå til oversigt

24. marts 2020

Marts 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Vi arbejder på byggepladsen trods corona-epidemi

​Som bygherrer har vi valgt at følge regeringens opfordring til at holde arbejdspladser i gang under corona-epidemien.

Derfor følger vi tæt med i regeringens udmeldinger om krisen og om forholdsregler. På byggepladsen sikrer vores entreprenør, NCC, at der arbejdes efter myndighedernes anvisninger for at undgå spredning af smitten. Vores fokus er at passe godt på vores folk, og derfor tager vi en række hensyn i forhold til medarbejderne på pladsen, mens alle, der kan arbejde hjemmefra, gør det.

 

Ekstraordinært lager af byggematerialer

De seneste dage har vi fået kørt mange ekstra byggematerialer ind på pladsen. Det er sket for at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde, selv hvis corona-epidemien på et tidspunkt betyder, at vores leverandører af byggematerialer har svært ved at følge med.

De mange nye materialer er kommet til over kort tid. Det kan betyde, at de er blevet placeret lidt hastigt og på en måde, som kan virke rodet og forstyrre udsigten for nogle af vores naboer. Vi håber på jeres forståelse i denne ekstraordinære situation.

 

Spærretid for tung trafik ophævet mens skolen er lukket

Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07.30-08.30 og kl. 14.00-15.00. Spærretiden er indført, så tung trafik ikke kører ind og ud af byggepladsen på Tuborg Syd på de tidspunkter, hvor mange af Hellerup Skoles elever færdes i området.

Lige nu er Hellerup Skole imidlertid lukket på grund af corona-epidemien, og derfor har vi ophævet spærretiden for tung trafik. Så snart Hellerup Skole åbner, vil spærretiden træde i kraft igen.

 

Det er forår og derfor vander vi igen

Så blev det marts måned, og om end temperaturerne er lave, så er det nu officielt forår. Derfor har vi startet vandingssæsonen på byggepladsen. Vandingen skal mindske støvgener i tørre perioder hen over forår og sommer.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

29. juni 2020

Juni 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid for tung trafik ophævet i sommerferien Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00....

Læs mere

15. maj 2020

Maj 2020 – seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid midlertidigt ændret pga. Corona Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00. Spærretiden er indført, så...

Læs mere

03. april 2020

April 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spunsarbejder for Kysthus 1 og 2 NCC planlægger at igangsætte optrækning af den spuns, der er placeret langs p-kælderen ved Kysthus 1 og 2 i uge 16 – det vil sige...

Læs mere