Gå til oversigt

24. marts 2020

Marts 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Vi arbejder på byggepladsen trods corona-epidemi

​Som bygherrer har vi valgt at følge regeringens opfordring til at holde arbejdspladser i gang under corona-epidemien.

Derfor følger vi tæt med i regeringens udmeldinger om krisen og om forholdsregler. På byggepladsen sikrer vores entreprenør, NCC, at der arbejdes efter myndighedernes anvisninger for at undgå spredning af smitten. Vores fokus er at passe godt på vores folk, og derfor tager vi en række hensyn i forhold til medarbejderne på pladsen, mens alle, der kan arbejde hjemmefra, gør det.

 

Ekstraordinært lager af byggematerialer

De seneste dage har vi fået kørt mange ekstra byggematerialer ind på pladsen. Det er sket for at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde, selv hvis corona-epidemien på et tidspunkt betyder, at vores leverandører af byggematerialer har svært ved at følge med.

De mange nye materialer er kommet til over kort tid. Det kan betyde, at de er blevet placeret lidt hastigt og på en måde, som kan virke rodet og forstyrre udsigten for nogle af vores naboer. Vi håber på jeres forståelse i denne ekstraordinære situation.

 

Spærretid for tung trafik ophævet mens skolen er lukket

Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07.30-08.30 og kl. 14.00-15.00. Spærretiden er indført, så tung trafik ikke kører ind og ud af byggepladsen på Tuborg Syd på de tidspunkter, hvor mange af Hellerup Skoles elever færdes i området.

Lige nu er Hellerup Skole imidlertid lukket på grund af corona-epidemien, og derfor har vi ophævet spærretiden for tung trafik. Så snart Hellerup Skole åbner, vil spærretiden træde i kraft igen.

 

Det er forår og derfor vander vi igen

Så blev det marts måned, og om end temperaturerne er lave, så er det nu officielt forår. Derfor har vi startet vandingssæsonen på byggepladsen. Vandingen skal mindske støvgener i tørre perioder hen over forår og sommer.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere