Gå til oversigt

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang

Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Arbejdet med spuns og pæle forventes at vare ca. tre måneder. Da det karakteriseres som stærkt støjende arbejde, må det kun foregå mellem klokken 08:00 og 16:00 på hverdage – dvs. mandag til fredag.

 

 

Åbning af cykelsti forsinket

Gentofte Kommune har oplyst, at cykelstien på tværs af byggepladsen skal belyses som en supercykelsti og ikke som en lokalvej. Der stilles nogle ekstra krav til belysning af supercykelstier, og vi er i dialog med kommunen om, hvordan vi justerer belysningen, så vi imødekommer disse ekstra krav.

Dette er årsagen til, at cykelstien endnu ikke er åbnet. Vores håb er, at belysningen kan være på plads til, at vi kan åbne cykelstien i starten af 2022.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere