Gå til oversigt

30. august 2017

Nye aktiviteter på grunden

Leverancer til byggepladsen

Fra 4. september begynder leverancen til byggepladsen af præfabrikerede betonelementer til det nye Vilhelmsdalløb. Der er tale om dels bokselementer og dels brønde.

Bokselementerne, som skal blive til det nye Vilhelmsdalløb, er store firkantede cementkasser med et tværsnit på 2,5 x 3 meter og en længde på 2,4 meter. Brøndene er op til 2 meter i diameter.

Elementerne bliver fragtet til pladsen på store lastbiler. Der skal bruges mange elementer, så de vil blive leveret over en periode på ca. seks uger. På hver leverancedag forventes der at komme i alt fire lastbiler med elementer. To ankommer i god tid, før skolen åbner, så de kan nå at læsse af og forlade området, før skolebørnene ankommer. De andre to lastbiler planlægges at ankomme midt på dagen, hvor der er mindst trafik til og fra Hellerup Skole.

Til at læsse de store rørelementer af lastbilerne, får vi brug for en bæltekran. Kranen ankommer til byggepladsen nogle dage før leverancerne går i gang, og den bliver i første omgang placeret i nærheden af Ved Eltham, hvor montagen starter. Kranen flyttes så til kysten, hvorfra montagen sker mod Ved Eltham. Montagen forventes afsluttet i november 2017.

Hegn omkring naturlegepladsen

Jordarbejdet til den nye naturlegeplads er afsluttet, og græsset er sået. Næste skridt er at sætte et pladehegn op omkring legepladsen, så græsset kan vokse i ro og fred, og så legepladsen afskærmes mod byggepladsen. Dette sker efter aftale med ledelsen på Hellerup Skole.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

29. juni 2020

Juni 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid for tung trafik ophævet i sommerferien Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00....

Læs mere

15. maj 2020

Maj 2020 – seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid midlertidigt ændret pga. Corona Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00. Spærretiden er indført, så...

Læs mere

03. april 2020

April 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spunsarbejder for Kysthus 1 og 2 NCC planlægger at igangsætte optrækning af den spuns, der er placeret langs p-kælderen ved Kysthus 1 og 2 i uge 16 – det vil sige...

Læs mere