Gå til oversigt

30. august 2017

Nye aktiviteter på grunden

Leverancer til byggepladsen

Fra 4. september begynder leverancen til byggepladsen af præfabrikerede betonelementer til det nye Vilhelmsdalløb. Der er tale om dels bokselementer og dels brønde.

Bokselementerne, som skal blive til det nye Vilhelmsdalløb, er store firkantede cementkasser med et tværsnit på 2,5 x 3 meter og en længde på 2,4 meter. Brøndene er op til 2 meter i diameter.

Elementerne bliver fragtet til pladsen på store lastbiler. Der skal bruges mange elementer, så de vil blive leveret over en periode på ca. seks uger. På hver leverancedag forventes der at komme i alt fire lastbiler med elementer. To ankommer i god tid, før skolen åbner, så de kan nå at læsse af og forlade området, før skolebørnene ankommer. De andre to lastbiler planlægges at ankomme midt på dagen, hvor der er mindst trafik til og fra Hellerup Skole.

Til at læsse de store rørelementer af lastbilerne, får vi brug for en bæltekran. Kranen ankommer til byggepladsen nogle dage før leverancerne går i gang, og den bliver i første omgang placeret i nærheden af Ved Eltham, hvor montagen starter. Kranen flyttes så til kysten, hvorfra montagen sker mod Ved Eltham. Montagen forventes afsluttet i november 2017.

Hegn omkring naturlegepladsen

Jordarbejdet til den nye naturlegeplads er afsluttet, og græsset er sået. Næste skridt er at sætte et pladehegn op omkring legepladsen, så græsset kan vokse i ro og fred, og så legepladsen afskærmes mod byggepladsen. Dette sker efter aftale med ledelsen på Hellerup Skole.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

28. juni 2021

Juni – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Landskabsarbejder følger planen Landskabsarbejderne skrider fint frem, og selvom der går et par år, før alt er vokset helt til og fremstår som planlagt...

Læs mere

30. marts 2021

Marts – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Igen adgang til KDY-bryggen fra april Den 1. april åbner vi for adgang til KDY-bryggen, så det igen bliver muligt at gå tur langs havnen...

Læs mere

16. december 2020

December – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Sammen med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår følger her en status for aktiviteterne på byggepladsen.

Læs mere