Gå til oversigt

22. februar 2019

Rettelse til varsling af støjende arbejder

Kommunalbestyrelsen i Gentofte Kommune forventes at behandle miljøkonsekvensrapporten om byggeriet på Tuborg Syd på deres møde torsdag den 28. februar.

 

Hvis miljøkonsekvensrapporten godkendes, kan Gentofte Kommune straks herefter udstede byggetilladelse, og sker det, forventer entreprenøren at iværksætte prøveramning til fundamenterne for Kysthus 1 og 2 fra mandag den 4. marts.

 

Prøveramningen forventes at vare tre uger, og den vil finde sted mandage til fredage mellem klokken 08.00 og 16.00 (og ikke som vi desværre tidligere oplyste mellem klokken 07.00 og 18.00).

 

Ramning er støjende arbejde, og derfor varsles beboerne i området hermed om dette. Vi beklager de gener, som støjen medfører.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere