Gå til oversigt

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold

Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området.

 

Den permanente adgangsvej skulle efter planen stå klar den 1. september, men dens etablering blev desværre forsinket. Det skyldes Novafos' arbejde på vores byggeplads med den spildevandsledning, som er nødvendig i forbindelse med anlæggelse af Nordhavnstunnelen, og som på sigt vil give os alle sammen et renere Øresund.

 

Færdiggørelsen af den permanente adgangsvej er i gang, og indtil dette arbejde er bragt til ende i starten af november, sker der følgende tre ændringer af tilkørselsforholdene til området:

 

  • I rundkørslen ved Dessaus Boulevard rykker vi indkørslen til området mod nord.

  • Arbejdsvejen fra den nye indkørsel og hen til byggepladsen for Kysthus 1, 2 og 3 føres midlertidigt nord om vores kontorpavilloner og passerer hen over det område, som hidtil har været brugt som p-plads.

  • Adgangsvejen fra den nye indkørsel føres midlertidigt til Bakkedraget parallelt med den permanente adgangsvej.

Når den permanente adgangsvej er færdigetableret, nedlægger vi de midlertidige adgangsveje til Bakkedraget og til byggepladserne for Kysthus 1, 2 og 3.

Vi beklager de gener, som disse midlertidige tilkørselsforhold eventuelt måtte have for naboerne til byggepladsen de kommende ca. to måneder.

 

Fejring af ny cykelsti

Når den nye cykelsti er færdig, får områdets beboere igen adgang til Strandpromenaden i Københavns Kommune. Denne begivenhed markeres med en fejring, når den permanente adgangsvej er færdigetableret. Fejringen forventes derfor at finde sted i starten af november.

 

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere