Gå til oversigt

07. september 2017

Spærretid for lastbiler langs Hellerup skole

Spærretid for lastbiler langs Hellerup Skole

En opmærksom borger har kontaktet byggeprojektet og oplyst, at han observeret lastbiler, som kørte ind på byggepladsen i den spærretid, der er for kørsel langs Hellerup Skole morgen og eftermiddag. Vi er glade for denne type henvendelser, fordi det hjælper os i vores arbejde med at opretholde trafiksikkerhed ved skolen.

På baggrund af henvendelsen har vi kontaktet de to transportvirksomheder, hvis lastbiler var set køre ind på byggepladsen i spærretiden, og vi har indskærpet over for dem, at kørsel langs Hellerup Skole i spærretiden ikke er tilladt.

Derudover udarbejder vi nu en trykt instruks om overholdelse af spærretiden, som alle vores transportvirksomheder skal udlevere til de chauffører, der kører materialer til og fra byggepladsen.

Hvis der mod forventning fortsat ses lastbiler til byggepladsen, som kører langs Hellerup Skole i spærretiden, hører vi gerne om det på mailadressen info@tuborg-syd.dk.

I den forbindelse gør vi opmærksom på, at spærretiden kun gælder for lastbiler, der kommer til byggepladsen fra vest via Dessaus Boulevard og dermed langs Hellerup Skole. Der er således ingen spærretid for lastbiler, der kommer til byggepladsen fra nord via Philip Heymans Alle. Det vil sige, at der fortsat kan forekomme lastbiler i rundkørslen ved Hellerup Skole i spærretiden for kørsel langs Hellerup Skole, fordi det er tilladt lastbilerne at køre ind i rundkørslens fra nord.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

29. juni 2020

Juni 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid for tung trafik ophævet i sommerferien Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00....

Læs mere

15. maj 2020

Maj 2020 – seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid midlertidigt ændret pga. Corona Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00. Spærretiden er indført, så...

Læs mere

03. april 2020

April 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spunsarbejder for Kysthus 1 og 2 NCC planlægger at igangsætte optrækning af den spuns, der er placeret langs p-kælderen ved Kysthus 1 og 2 i uge 16 – det vil sige...

Læs mere