Gå til oversigt

07. december 2016

Spunsarbejdet ved pumpestationen i Tuborg Syd starter i denne uge

Som vi tidlgere har informeret om, så skal pumpestationen ved Tuborg Nord ombygges. I den sammenhæng skal der sættes en lille spuns ved pumpestationen for at kunne holde arbejdsområdet fri for grundvand. Dette arbejde starter i dennne uge.

Der vil være støjgener forbundet med spunsningsarbejdet, men vi forsøger at gøre det så hurtigt, vi kan, i tidsrummet kl. 8-18 på hverdage.

Rammemaskinen, der skal hamre spunsen i jorden, bliver transporteret til stedet via Øresund. Det sker, fordi maskinen er for tung til at passere vippebroen. Fartøjet vil lægge til kaj ved havneindsejlingens nordside.

Fartøjet er en såkaldt ‘jack-up’, som har fire ben, der kan forlænges ned til havbunden og derved danne en platform. Fra denne platform kan rammemaskinen køre i land på sine larvefødder. Entreprenøren lægger gummimåtter ud, der hvor maskinen skal køre, så asfalten beskyttes mod larvefødderne.

Når flåden har sat spunsmaskinen af, vil den sejle lidt ud fra kysten og vente på, at spunsmaskinen skal derfra igen, hvorefter den kommer retur og henter rammemaskinen på samme vis.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

29. juni 2020

Juni 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid for tung trafik ophævet i sommerferien Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00....

Læs mere

15. maj 2020

Maj 2020 – seneste nyt om byggeriet på grunden

Spærretid midlertidigt ændret pga. Corona Normalt er der på hverdage spærretid for lastbiler på Dessaus Boulevard mellem kl. 07:30-08:30 og kl. 14:00-15:00. Spærretiden er indført, så...

Læs mere

03. april 2020

April 2020 – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Spunsarbejder for Kysthus 1 og 2 NCC planlægger at igangsætte optrækning af den spuns, der er placeret langs p-kælderen ved Kysthus 1 og 2 i uge 16 – det vil sige...

Læs mere