Gå til oversigt

07. december 2016

Spunsarbejdet ved pumpestationen i Tuborg Syd starter i denne uge

Som vi tidlgere har informeret om, så skal pumpestationen ved Tuborg Nord ombygges. I den sammenhæng skal der sættes en lille spuns ved pumpestationen for at kunne holde arbejdsområdet fri for grundvand. Dette arbejde starter i dennne uge.

Der vil være støjgener forbundet med spunsningsarbejdet, men vi forsøger at gøre det så hurtigt, vi kan, i tidsrummet kl. 8-18 på hverdage.

Rammemaskinen, der skal hamre spunsen i jorden, bliver transporteret til stedet via Øresund. Det sker, fordi maskinen er for tung til at passere vippebroen. Fartøjet vil lægge til kaj ved havneindsejlingens nordside.

Fartøjet er en såkaldt ‘jack-up’, som har fire ben, der kan forlænges ned til havbunden og derved danne en platform. Fra denne platform kan rammemaskinen køre i land på sine larvefødder. Entreprenøren lægger gummimåtter ud, der hvor maskinen skal køre, så asfalten beskyttes mod larvefødderne.

Når flåden har sat spunsmaskinen af, vil den sejle lidt ud fra kysten og vente på, at spunsmaskinen skal derfra igen, hvorefter den kommer retur og henter rammemaskinen på samme vis.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

28. juni 2021

Juni – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Landskabsarbejder følger planen Landskabsarbejderne skrider fint frem, og selvom der går et par år, før alt er vokset helt til og fremstår som planlagt...

Læs mere

30. marts 2021

Marts – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Igen adgang til KDY-bryggen fra april Den 1. april åbner vi for adgang til KDY-bryggen, så det igen bliver muligt at gå tur langs havnen...

Læs mere

16. december 2020

December – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Sammen med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår følger her en status for aktiviteterne på byggepladsen.

Læs mere