Gå til oversigt

07. december 2016

Spunsarbejdet ved pumpestationen i Tuborg Syd starter i denne uge

Som vi tidlgere har informeret om, så skal pumpestationen ved Tuborg Nord ombygges. I den sammenhæng skal der sættes en lille spuns ved pumpestationen for at kunne holde arbejdsområdet fri for grundvand. Dette arbejde starter i dennne uge.

Der vil være støjgener forbundet med spunsningsarbejdet, men vi forsøger at gøre det så hurtigt, vi kan, i tidsrummet kl. 8-18 på hverdage.

Rammemaskinen, der skal hamre spunsen i jorden, bliver transporteret til stedet via Øresund. Det sker, fordi maskinen er for tung til at passere vippebroen. Fartøjet vil lægge til kaj ved havneindsejlingens nordside.

Fartøjet er en såkaldt ‘jack-up’, som har fire ben, der kan forlænges ned til havbunden og derved danne en platform. Fra denne platform kan rammemaskinen køre i land på sine larvefødder. Entreprenøren lægger gummimåtter ud, der hvor maskinen skal køre, så asfalten beskyttes mod larvefødderne.

Når flåden har sat spunsmaskinen af, vil den sejle lidt ud fra kysten og vente på, at spunsmaskinen skal derfra igen, hvorefter den kommer retur og henter rammemaskinen på samme vis.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere