Gå til oversigt

27. april 2017

Stensætningen ved pumpestationen genetableres

Stensætningen ved pumpestationen genetableres

Stensætningen ud for pumpestationen i Tuborg Nord er ved at blive genetableret. Senere genetableres også områdets græsarealer og til sidst cykel- og gangstien langs stensætningen. Arbejdet forventes afsluttet med udgangen af maj.

Genetableringen medfører transport af sten, jord og asfalt til og fra området, og i den forbindelse kan det ske, at materiale tabes på vejen.

Fra projektets side sørger vi for, at materialet hver dag fjernes, så det ikke generer andre trafikanter i området. En nabohenvendelse tyder på, at oprydningen på et tidspunkt har været forsinket, og vi skal undskylde, hvis det har været til gene.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere