Gå til oversigt

02. februar 2017

Varsling af weekendarbejde d. 4. og 5. februar

Varsling af weekendarbejde d. 4. og 5. februar

I den kommende weekend vil der blive arbejdet fra et graveskib øst/nordøst for bølgebryderen i Tuborg Havn.

Arbejdsområdet ligger omkring 150 meter fra kysten. Begge dage vil arbejdet finde sted i tidsrummet kl. 6.00 – 22.00. Den præcise varighed er usikker, da det blandt andet vil afhænge af vind og vejr de to dage.

Der vil også blive arbejdet fra den nordligste flåde/jack-up, som ligger i området mellem pumpestationen i Tuborg Nord og bølgebryderen. Arbejdsområdet ligger nærmere Tuborg Nord end graveskibet, nemlig ca. 100 meter fra kysten. Begge dage vil arbejdet finde sted i tidsrummet kl. 6.00 – 18.00. Den præcise varighed er usikker, da det igen vil afhænge af bl.a. vind og vejr de to dage.

Vi beklager de gener, weekendarbejdet måtte medføre for beboerne i området.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere