Gå til oversigt

30. marts 2017

Varsling om natarbejde på vandet

Varsling om natarbejde på vandet

Nogle af beboerne i Tuborg Havnepark har gjort opmærksom på, at lys på entreprenørmaskiner har forstyrret deres nattesøvn i denne uge. Det beklager vi.

For at sikre, at Lynetteledningen omlægges inden for den aftalte tidsplan, har det desværre været nødvendigt med natarbejde mellem mandag og tirsdag og mellem tirsdag og onsdag.

Natten mellem torsdag d. 30. marts og fredag d. 31. marts forventes også natarbejde, og her vil entreprenøren bestræbe sig på, at arbejdslyset ikke vender ind mod boligerne. Skulle dette alligevel ske, kan man ringe til telefon 61244686, hvorefter entreprenøren vil forsøge at ændre arbejdslysets vinkel.

Endnu engang skal vi beklage de gener, som lys fra entreprenørmaskinerne måtte forårsage hos de nærmeste naboer.

Seneste aktiviteter

Tilbage til oversigten

17. november 2021

November – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Forberedelse til Kysthus 3 i gang Spunsarbejde og pæleramning som forberedelse til Kysthus 3 er netop gået i gang. Som reglerne foreskriver, er de nærmeste naboer blevet varslet af entreprenøren, og som sædvanligt er der også foretaget fotoregistrering af de nærmeste bygninger, så vi ved, om arbejdet skulle forårsage revner.

Læs mere

01. september 2021

September – Seneste nyt om byggeriet på grunden

Midlertidige ændringer af tilkørselsforhold Som vi meldte ud i et nyhedsbrev i juni, skal den hidtidige indkørsel til byggepladsen fra rundkørslen ved Dessaus Boulevard være den permanente adgangsvej til området...

Læs mere