Reserveret

KYSTHUS 1 // LEJLIGHED: 24

270 graders udsigt over vand og landskab

Beskyttede altaner mod Øresund og mod Tuborg Havn med aftensol

4 store soveværelser

Image Image

Altaner er opmålt efter gældende regler, jf. notat af d. 4 oktober 2018 fra Landinspektøren

KYSTHUS 1 // LEJLIGHED: 24

270 graders udsigt over vand og landskab

Beskyttede altaner mod Øresund og mod Tuborg Havn med aftensol

4 store soveværelser

Signaturforklaring

Badeværelse

Indendørs boligareal

Terrasse/balkon

Vægge

Image building

Oplev Havudsigten

Disclaimer: Videoerne er taget i kotehøjde for gulvene. Udsigten svarer dermed ikke fuldt ud til udsigten fra de enkelte lejligheder.

Download vores brochure om Kysthusene

Download PDF

Læs meget mere om de eksklusive liebhaverboliger Kysthusene samt området, arkitekturen og livet ved vandet i vores brochure.

Lyse lejligheder med mere udsyn

Kysthusenes lyse lejligheder har store, åbne planer, lysindfald fra ofte tre sider – og udsyn til både vandet, byen og strandengen. Mange af boligerne har 270o udsigt, andre 360o. Lejlighederne har 2-4 altaner, tagterrasser eller taghaver.

En liebhaverbolig ved vandet, engen og byen

Kysthusene ligger smukt placeret lige på kanten af Øresund. På den ene side findes vandet, på den anden side strækker der sig et stort, åbent og vildt englandskab. De skulpturelle bygninger vokser op af vandet og kystlinjen – og folder sig ud i det kuperede terræn som klippestykker, der afsætter flager.

Ad de snoede stier på vej ned mod kysten møder du en helt særlig vegetation. Lige fra engelsk græs til strandkamille, havtorn, hvidtjørn og skovfyr. Du får følelsen af at befinde dig i et uberørt, naturligt terræn, selvom du bor helt tæt på byen. Tuborg Strandeng adskiller sig kort sagt markant fra andre liebhaverområder.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om Tuborgs Strandeng og Danmarks mest unikke liebhaverboliger? Eller ønsker du en privat fremvisning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 

Kysthusene 1 & 2 og Bakkedraget udbydes til salg af ejendomsmæglere med speciale i liebhaverboliger - home v. Lone Bøegh Henriksen og Ivan Eltoft Nielsen.

Salg Kysthus 1 & 2

Tak for din henvendelse

Og tak for din interesse i Kysthusenes liebhaverboliger på Tuborg Strandeng.
Du vil snarest muligt blive kontaktet af en mægler.