Reserveret

LEJLIGHED: 41

Opgang nr. 14

Image Image

LEJLIGHED: 41

Opgang nr. 14

Signaturforklaring

Indendørs boligareal

Badeværelse

Terrasse/altan

Vægge

Image building

Download vores brochure om bakkedraget

Download PDF

Læs meget mere om de unikke lejeboliger på Bakkedraget, området, arkitekturen og de mange muligheder i livet ved vandet i vores brochure.

Luksuslejligheder til leje – mellem vand og by

Lyst til at bo midt i et stort, åbent og vildt englandskab? Lige ved Øresund? Så velkommen til Bakkedraget – og en smuk niveaudelt arkitektur, der er som formet af de bakkede omgivelser.

De fleste af de lyse, luksuriøse lejligheder har flere altaner, terrasser og/eller tagterrasse. Størstedelen af dem har derfor både morgen- og aftensol.

På strandengen får du følelsen af at befinde dig i et uberørt, naturligt terræn, selvom du bor helt tæt på København. Fra de snoede naturstier oplever du en helt unik vegetation – som bl.a. marehalm, engelsk græs, havtorn, hvidtjørn og skovfyr. Tuborg Strandeng adskiller sig dermed markant fra andre liebhaverområder.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om Tuborg Strandeng og Danmarks mest unikke liebhaverboliger? Eller ønsker du en privat fremvisning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 

Bakkedraget udbydes til leje af en ejendomsmægler med speciale i liebhaverboliger – home v. Lone Bøegh Henriksen.

Leje Bakkedraget

Tak for din henvendelse

Og tak for din interesse i Bakkedragets liebhaverboliger på Tuborg Strandeng. Du vil snarest muligt blive kontaktet af en mægler.