TÆT PÅ BYEN. ENDNU TÆTTERE PÅ VANDET

I det bakkede englandskab langs kysten. Og med Øresund lige nede for enden af badetrappen. Velkommen til Bakkedraget og 124 lyse, unikke lejeboliger – i en liga, der aldrig tidligere har været udbudt i Danmark. Indflytning 1. sep. 2021.

Udsigt til sund og ingen vedligeholdelse

Bakkedraget indbyder til et liv tæt på byen, men endnu tættere på vandet og den helt særegne natur i området. Og du kan nyde udsigten til Øresund og en fuldkommen vedligeholdelsesfri bolig. Snup en svalende dukkert eller sæt en kano i vandet. Og drøm så videre herfra.

Bygninger formet af landskabet og områdets historie

Bakkedragets tre nærmest klippelignende bygninger forskyder sig i flere etager og niveauer – nøjagtig som det kuperede englandskab omkring dem. Det skaber mange penthouselejligheder, indbydende tagterrasser og altaner, som gør uderummene lidt mere intime og private.

Tværgående kantbånd i beton giver de robuste bygninger et vandret, lidt urbant udtryk. Og betonen tilfører samtidig bygningen et lidt råt look, som refererer til områdets industrielle fortid som bryggeriareal.

Udsigt til eng og sund

Bygningernes placering giver udsyn til englandskab og Øresund. Og størstedelen af lejlighederne har altaner/terrasser med hhv. morgen- og aftensol.

Mange af altanerne har murværk til flere sider, som skaber skønne kroge i læ for vinden. Altanerne er indeliggende, men ofte åbne i den ene ende, så der er større udsyn.

Ind med udeliv - og ud med indeliv

Hver og én af de 124 lyse liebhaverlejligheder byder på en helt særlig rumoplevelse, hvor grænsen mellem ude og inde næsten forsvinder. Udelivet lukkes ind via altaner, terrasser og franske altaner. Gulve og lofter fortsætter uden overgang i uderummene. Og de store vinduespartier spejler himlen og åbner facaden, så lyset bydes indenfor.

LYS OG INDFLYTNINGSKLAR INDRETNING

Bakkedragets luksuriøse lejligheder har store åbne planer, hvidmalede vægge og lækre lyse køkkener, så de er klar til indflytning. Og de er samtidig nemme at indrette. Dørene er i ægte solidt egetræ – og de lyse egetræsgulve – byder smukt naturen indenfor.

I Bakkedraget er der over 40 forskellige typer af boliger, så du kan finde en, der passer perfekt til dig.

En næsten overdrevet natur

Bakkedraget er en del af området Tuborg Strandeng. Disse lejeboliger giver en enestående mulighed for at bo ved vandet i Gentofte Kommune. 100.000 m2 bakket, vildt englandskab, hvor naturstier snor sig mellem bakker. Og en helt særlig vegetation i stil med det nordsjællandske område, Tisvilde Hegn.

De få veje her er, har en belægning, der får dem til at minde om grusveje. Bilerne er gemt af vejen og parkeres i underjordiske p-kældre, smukt skjult under landskabet.

I Bakkedraget er du tæt på elementerne og naturen med fri adgang til vandet og uberørte engarealer. Og tæt på København.

Download vores brochure om Bakkedraget

Download pdf

Læs meget mere om de unikke lejeboliger på Bakkedraget, området, arkitekturen og de mange muligheder i livet ved vandet i vores brochure.

Hvor vil du bo?

Find din nye eksklusive lejebolig blandt Bakkedragets 124 lyse, unikke lejligheder i det kuperede englandskab.

Hvor vil du bo?

Find din nye eksklusive lejebolig blandt Bakkedragets 124 lyse, unikke lejligheder i det kuperede englandskab.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om Tuborg Strandeng og Danmarks mest unikke liebhaverboliger? Eller ønsker du en privat fremvisning? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 

Bakkedraget udbydes til leje af ejendomsmæglere med speciale i liebhaverboliger – home v. Lone Bøegh Henriksen og Nordic Housing.

LEJE BAKKEDRAGET

Tak for din henvendelse

Og tak for din interesse i Bakkedragets liebhaverboliger på Tuborg Strandeng. Du vil snarest muligt blive kontaktet af en mægler.