Nyd livet og udelivet ved Øresund

Et liv i Kysthusene er et liv så tæt på vand og natur som overhovedet muligt. Husenes yderste facader skyder op af Øresund og bagved ligger den smukke, vilde Tuborg Strandeng.

I Kysthusene har du de bedste muligheder for at nyde et ubekymret liv ved vandet. Her kan du bade fra badetrapperne i gården. Ro i kajak. Eller gå en tur i det bakkede englandskab. Du kan også bare nyde den storslåede udsigt over vandet, engen og hovedstaden på en af dine mange ugenerede altaner eller tagterrasser. Afskærmet af plantezoner, pergolaer eller det smukke murværk.

En organisk niveaudelt arkitektur

De eksklusive kysthuse står med deres yderste sokler i vandet – og minder mest om klippeformationer, der vokser op af havet og selve kystlandskabet.

De skulpturelle bygninger har på én og samme tid et både robust og organisk udtryk. For Kysthusene knejser højt yderst mod havet for at vise deres evne til at modstå elementerne. Herefter forskyder de sig i spændende niveauforskelle, søjler og plateauer, som om de formes og opløses af det bakkede englandskab bagved.

De forskudte niveauer sikrer dig et unikt udsyn til flere verdenshjørner. Og skaber mange spændende uderum og mere lysindfald.

Punkthuse placeret ved kysten

De eksklusive ejerboliger er overvejende sydvendte og har udsigt over Svanemøllebugten. Husene er udformet som enkeltstående punkthuse med fodfæste i Øresund og er placeret langs kysten som små spredte klynger. Det skaber rum for, at det åbne, uberørte englandskab kan lade sol og lys uhindret passere. Til den anden side findes himmel og hav, så langt øjet rækker.

Indbygget natur og mere privatliv

Landskabet bevæger sig ind i Kysthusene via indskudte plantezoner, der også skærmer dine uderum, så du undgår indkig. Arkitekterne har samtidig sørget for at værne om dit privatliv med forskudte placeringer af både altanerne og smukke pergolaer i overgangene. I Kysthusene findes der heller ingen bygninger lige overfor, som kan stå i vejen for solen eller et ugeneret liv.

Ind med udeliv - og ud med indeliv

De unikke liebhaverlejligheder byder på en særlig rumoplevelse, hvor grænsen mellem ude og inde næsten forsvinder. For arkitekturen lokker både lyset, naturen og elementerne indenfor.

Vinduespartier fra gulv til loft spejler himlen og kan skydes til side med dobbelte skydedøre. Store franske altaner åbner rummene op mod omgivelserne. Lofter og gulve indenfor fortsætter ubrudte i de overdækkede uderum. Tværgående murværk forbinder uderum med inderum. Taghaver og terrasser lukker op mod himlen. Og de plantedækkede pergolaer hilser naturen velkommen.

Altaner, tagterrasser og taghaver

Kysthusenes indbydende niveaudelte arkitektur er både med til at skabe udsyn og tagterrasser. Alle boligerne har 2-4 altaner, tagterrasser eller taghaver. De skønne uderum er placeret, så du i din bolig både får morgensol og aftensol. Og så du kan finde et sted med læ i løbet af dagen.

Lyse lejligheder med mere udsyn

Kysthusene varierer i højden – og har nedtrapning til siderne. Mange af boligerne er gavllejligheder med store, åbne planer og åbne facader til tre sider, der lukker lyset ind. Her er der udsyn til både vandet, byen og landskabet med strandengen. Nogle boliger har 270o udsigt, andre 360o.

Flyt ud i friheden

Kysthusene opføres på det allersidste stykke kyst, der kan bebygges i Gentofte Kommune. Og de unikke liebhaverboliger i Kysthus 3 er placeret helt ugeneret ude på pynten, hvor Tuborg Havn løber ud i Øresund. Og hvor følelsen af frihed er størst.

Kysthusene er en del af Tuborg Strandengs 100.000 m2 englandskab. Naturstier snor sig i det bakkede terræn, og der er en hel særlig vegetation i stil med det nordsjællandske område, Tisvilde Hegn. De få veje her er, har en asfaltbelægning, der får dem til at minde mest om grusveje. Og bilerne er gemt bort – og parkeres i underjordiske p-kældre, smukt skjult under landskabet.

Download vores brochure om Kysthus 3

Download PDF

Læs meget mere om de eksklusive liebhaverboliger i Kysthus 3 samt området, arkitekturen og livet ved vandet i vores brochure.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om Tuborg Strandeng og Danmarks mest unikke liebhaverboliger? Eller ønsker du en privat fremvisning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 

Kysthus 3 udbydes til salg af ejendomsmæglere med speciale i liebhaverboliger - home v. Lone Bøegh Henriksen og Ivan Eltoft Nielsen.

Tak for din henvendelse

Og tak for din interesse i liebhaverboligerne på Tuborg Strandeng. Du vil snarest muligt blive kontaktet af en mægler.