100.000 m2 unikt område

Tuborg Strandeng er ikke bare det absolut sidste kyststykke, der bliver bebygget i Gentofte Kommune. Her får du samtidig oplevelsen af at befinde dig i en uberørt natur.

Stierne snor sig i det kuperede englandskab mellem alt fra marehalm til engelsk græs, blåklokke og strandkamille. Rundt omkring findes lave buske og træer som hvidtjørn, havtorn, skovfyr, dværgfyr og hyben. Vejene har en særlig asfaltbelægning, så de minder om grusveje. Og bilerne er smukt skjult i underjordiske p-kældre.

Med sine karakteristiske omgivelser og sit skulpturelle byggeri udgør Tuborg Strandengs liebhaverboliger en liga, som ikke før har været udbudt til salg eller leje i Danmark.

Læs mere om arkitektur

Livet I tuborg strandeng

Rå engnatur til den ene side. Og et evigt indbydende Øresund til den anden. Omgivelserne i denne unikke boligoase kalder på at gøre naturen til et aktivt indslag i livet. Hvorfor ikke gøre morgen- og aftenbadning til et ritual fra badetrapperne i kystens stensætning? Du kan også ro en tur i kano eller kajak. Eller prøve kræfter med paddle boarding, lystfiskeri eller vinterbadning.

Et anderledes åndehul

Strandengen er på sin vis en forlængelse af de grønne åndehuller nord for Købehavn som Bellevue Strand, Jægersborg Dyrehave og Charlottenlund Fort. Men samtidig er det en ganske anderledes form for oase. Her er der ikke store parklignende græsplæner til fodbold og picnic under store træer, men et mere ufremkommeligt, meditativt terræn, som bedst kan opleves via stierne.

Tæt på hovedstad og lokalmiljø – i Gentofte Kommune

Øresund i forhaven og et inspirerende lokalmiljø i baghaven. Tuborg Strandeng har det hele. Her er der kort vej til Hellerups butikker, cafeer og lækre takeaway-steder. Og Waterfront Shopping Center med skønne spisesteder og et fitness- og wellnesscenter.

Du er også tæt på København, hvor du kan shoppe, spise på nogle af verdens bedste restauranter og nyde de mange kulturoplevelser, som vores hovedstad er kendt for.

Sidst men ikke mindst: Tuborg Strandeng ligger i Gentoftes velfungerende kommune med nogle af områdets bedste institutioner og skoler.

Find din nye unikke liebhaverbolig

Tuborg Strandeng byder på unikke liebhaver-ejerlejligheder i Kysthusene helt ned til Øresund. Og eksklusive lejelejligheder i Bakkedraget – trukket lidt op i det bakkede terræn på strandengen. Vælg bygning.

K1 K2
K1
K2

Find din nye unikke liebhaverbolig

Tuborg Strandeng byder på unikke liebhaver-ejerlejligheder i Kysthusene helt ned til Øresund. Og eksklusive lejelejligheder i Bakkedraget – trukket lidt op i det bakkede terræn på strandengen. Vælg bygning.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om Tuborg Strandeng og Danmarks mest unikke liebhaverboliger? Eller ønsker du en privat fremvisning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
 
Kysthusene 1 & 2 udbydes til salg af ejendomsmæglere med speciale i liebhaverboliger - home v. Lone Bøegh Henriksen og Ivan Eltoft Nielsen.
 
Bakkedraget udbydes til leje af ejendomsmæglere med speciale i liebhaverboliger - home v. Lone Bøegh Henriksen og Nordic Housing.

Vælg boligtype

Tak for din henvendelse

Og tak for din interesse i liebhaverboligerne på Tuborg Strandeng. Du vil snarest muligt blive kontaktet af en mægler.