100.000 m2 unikt område

Tuborg Strandeng er det sidste stykke af kysten, der bliver bebygget i Gentofte Kommune. Det forpligter. Derfor har det, helt fra projektets spæde start, været vigtigt ikke bare at bygge unikke liebhaverboliger tæt på byen. Tuborg Strandeng er skabt til at danne enestående rum for liv, hvor naturen, havet og himlen inviteres helt tæt på.

Med sin rå arkitektur rejser Kysthusene sig som stejle klipper op af Øresunds blå bølger. Bag dem, som en grøn lunge, der bælter sig mellem vandet og Hellerups attraktive bymiljø, bugter et enestående overdrev sig. Med tiden vil det vokse til med lave buske og træer som hvidtjørn, havtorn, dværgfyr og roser, der titter op mellem marehalm og engelskgræs, blåklokke og et væld af andre hjemmehørende blomster og urter.

Her kan beboerne slentre ad stier og veje med en særlig asfaltbelægning, der får dem til at minde om grusveje. Og bilerne? De gemmes elegant væk i en smukt skjult, underjordisk p-kælder.

Kort fortalt er liebhaverboligerne i Tuborg Strandeng i en liga, der ikke før har været udbudt til salg i Danmark. Ingen andre steder findes arkitektur, der på tilsvarende vis bygger bro til og integrerer naturen i selve sin grundidé. Til gavn for mennesker, dyr og miljøet omkring os.

Livet i Tuborg Strandeng

Rå engnatur, der bestandigt forandres, vokser til og ændrer karakter til den ene side. Og et omskifteligt indbydende Øresund til den anden. At bo i en unik perle som Tuborg Strandeng gør det ligetil at få naturen ind som et fast element i et aktivt liv. Hvorfor ikke gøre morgen- og aftenbadning til et ritual fra badetrapperne i kystens stensætning? Du kan også ro en tur i kano eller kajak få skridt fra gadedøren. Eller måske prøve kræfter med paddleboarding, lystfiskeri eller vinterbadning?

Et anderledes åndehul

Det vildtvoksende overdrev, der omgiver Tuborg Strandeng er på sin vis en forlængelse af de grønne åndehuller nord for København som Bellevue Strand, Jægersborg Dyrehave og Charlottenlund Fort. Men samtidig er det en ganske anderledes form for oase. Her er der ikke parklignende græsplæner til fodbold og picnic under store træer, men et mere ufremkommeligt, meditativt terræn, som bedst kan opleves via stierne. Overdrevet er anlagt med forbillede i nordkystens rå natur, som den kendes i f.eks. Tisvilde Hegn og vedligeholdes efter principper, der giver naturen frie rammer til at vokse og styrke sig på egne præmisser. Derfor skæres græsser med moderne le, og hele området er fuldkommen frit for pesticider og sprøjtegifte. Kun sådan kan overdrevet blive habitat for sommerfugle, bier, fugle og andre smådyr – til både glæde og gavn for områdets beboere.

Tæt på hovedstad og lokalmiljø – i Gentofte Kommune

Øresund i forhaven og et inspirerende lokalmiljø i baghaven. Tuborg Strandeng har det hele. Her er der kort vej til Hellerups butikker, caféer og lækker takeaway. Og Waterfront Shopping Center med skønne spisesteder og et fitness- og wellnesscenter ligger blot få hundrede meter væk.

Du er også tæt på København, hvor du kan gå på opdagelse i det rige butiksliv, spise på nogle af verdens bedste restauranter og nyde de mange kulturoplevelser, som vores hovedstad er kendt for.

Sidst men ikke mindst: Tuborg Strandeng ligger i Gentoftes velfungerende kommune med nogle af områdets bedste institutioner og skoler.
Download vores brochure om englandskabet.

Download PDF

Læs meget mere om naturen omkring Tuborg Strandeng.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om Tuborg Strandeng og Danmarks mest unikke liebhaverboliger? Eller ønsker du en privat fremvisning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 

Kysthus 3 udbydes til salg af ejendomsmæglere med speciale i liebhaverboliger - home v. Lone Bøegh Henriksen og Ivan Eltoft Nielsen.

Vælg boligtype

Tak for din henvendelse

Og tak for din interesse i liebhaverboligerne på Tuborg Strandeng. Du vil snarest muligt blive kontaktet af en mægler.