Gå til nyhedsoversigt

31. januar 2018

Danica Pension igangsætter byggeriet af lejeboliger på Tuborg Syd grunden

Danica og NCC har netop underskrevet en totalentreprisekontrakt om opførelse af over 100 lejeboliger på Bakkedraget på Tuborg Syd grunden. Lejlighederne bliver fra mellem knap 100 kvm til over 200 kvm. Byggeriet går i gang i løbet af foråret 2018 og forventes færdigt i foråret 2021.

-Tanken er, at man i Tuborg Syd vil bo på tæt på kanten af land og vand i mindre enklaver af boliger samlet omkring et gårdrum tæt ved havet ved det tidligere Tuborg Havn. Landskabet vil fremstå som kuperet terræn, der får karakter af strandeng. Vi glæder os til at tilbyde et meget attraktivt ejendomskompleks til glæde for vores fremtidige beboere, vores pensionskunder samt byen generelt, fortæller Robert V. S. Nellemann fra Danica Ejendomsselskab ApS.

Se Bakkedragets beliggenhed på nedenstående kort.

TuborgStrandeng.UmbracO2.Models.TextSpot?.AlternativeText

23. november 2022

To kysthuse taget i brug og et tredje på vej

I lidt mere end et år har Tuborg Strandeng dannet ramme for menneskers liv og hverdag. I september 2021 flyttede de første lejere ind i Bakkedraget, og siden da er antallet af beboere på Tuborg Strandeng vokset yderligere. For i sommeren 2022 begyndte ejerne at flytte ind i Kysthus 1 og 2, og der er nu kun få ledige ejerlejligheder tilbage i disse huse, som ligger helt ude i vandkanten mellem hav og strandeng.

Læs mere

17. februar 2020

Nyt om tidsplan

Byggeriet af de nye eksklusive boliger på Tuborg Strandeng er i fuld gang. Ved indsejlingen til Tuborg Havn bygger vi de første to kysthuse, som rummer 50 ejerboliger med en placering direkte ud til Øresund...

Læs mere